Минути след 03:10 ч., когато тази нощ заваля снегът в

...
 Минути след 03:10 ч., когато тази нощ заваля снегът в
Коментари Харесай

Нов обилен снеговалеж в Пловдив до часове

 Минути след 03:10 ч., когато тази нощ заваля снегът в Пловдив, от базата на Оперативна програма " Чистота “ потеглиха 15 разпръсквача на сол – 11 машини на компанията КМД и 4 лични. " Обработихме всички улици и тази заран градът беше пристъпен макар натрупалата се към 10 см снежна завивка. През деня се чакат позитивни температури, само че съгласно синоптиците в късните часове още веднъж следва изобилен снеговалеж “, разяснява шефът на Оперативна програма " Чистота “ Иван Стоянов.

Той съобщи, че в предприятието са били в подготвеност да реагират на планувания от метеоролозите снеговалеж и през вчерашния ден е имало оперативка, на която са набелязани съответни ограничения за справяне със обстановката.

" Макар че зимното дежурство завърши и даже стартира пролетното миене на града, договорът с компанията подизпълнител КМД  дава опция за преустрояване на дейностите съгласно настоящата конюнктура “, сподели Иван Стоянов.

От идната седмица се чака да стартира последователно и трайно стопляне на времето, което да разреши осъществяването на квалифицираните графици за миене. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР